El Polo ha aprofitat les oportunitats més clares que ha tingut per imposar-se al Terrassa per 6 a 3. Ha aconseguit una victòria molt valuosa que els permet seguir vius en la lluita pel lideratge.

Final frenètic del primer temps

El partit ha començat amb molta igualtat. Tots dos conjunts han intentat des del primer moment tenir el control de la pilota i s’han aproximat de manera perillosa a l’àrea contrària. Però, han estat els polistes els que als 10 minuts han aprofitat l’ocasió més clara que havien tingut fins aleshores per posar-se per davant en el marcador, amb una rematada pel centre de la porteria que el porter visitant no ha pogut fer res per aturar-la.  Al minut 22, els terrassencs han empatat gràcies a un penal córner. A les acaballes de la primera part tots dos conjunts han buscat a la desesperada un gol per posar-se al davant abans d’arribar al descans. Quan faltaven dos minuts per acabar la primera part, el Terrassa ha capgirat el marcador amb una gran rematada. I 30 segons després, els homes de Roger Pallarols han tornat a igualar el matx, 2 a 2.

El Polo aprofita les oportunitats

A la represa, el Polo ha sortit molt més fort. Als 2 minuts ha fet una gran rematada que ha fet lluir el porter visitant. En les següents dues jugades el  Terrassa ha gaudit de dos penals córner a favor, però no els ha sabut aprofitar gràcies a la gran defensa dels locals. Poc després, els polistes han augmentat les distàncies, 4 a 2. Primer amb una rematada, i després amb un penal córner. A sis minuts per al final els terrassencs han tornat a posar emoció al partit amb un altre gol. Però, poc després els locals han tornat a ampliar les distàncies amb una rematada i un altre penal córner, per tancar la victòria per 6 a 3.