espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha sumat un punt valuós però alhora insuficient davant de l’Atlètic de Madrid. El conjunt d’Abelardo ha fet un partit molt seriós per poder empatar contra els madrilenys. El gol en pròpia de Savic i el de Saúl just començada la segona part han acabat deixant el marcador en l’1 a 1 final.

L’Espanyol s’avança a la primera part

El partit ha estat de màxima tensió. L’Espanyol s’hi jugava la vida en aquest enfrontament. Tot i això, ha estat l’Atlètic de Madrid el que ha avisat primer. Una acció dins l’àrea l’ha resolta Savic, però Diego López ha estat molt ràpid de reflexos per treure, sota pals, el primer gol dels madrilenys. Els blanc-i-blaus han trigat poc a reaccionar i han acumulat dos accions de perill consecutives.

La primera no ha arribat a rematar-la Wu Lei després d’una bona passada des del lateral i la segona ha estat al cap de Bernardo, però ha sortit a servei de cantonada. L’Espanyol ha arribat amb més claredat que l’Atlètic de Madrid i en el minut 25 una centrada rassa de Wu Lei ha tocat Savic i Oblak no ha pogut evitar el gol. Encara abans d’arribar al descans, Victor Sánchez ha provat el porter eslovè amb un xut des de la frontal de l’àrea que ha desviat el porter del conjunt de Simeone al travesser, per arribar al descans amb el resultat d’1 gol a 0 favorable a l’Espanyol.

L’Atlètic de Madrid domina, però l’Espanyol aguanta

El pas pels vestidors ha millorat la cara de l’Atlètic de Madrid. El conjunt de Simeone no ha esperat ni dos minuts per empatar el partit. L’Espanyol ha refusat la falta lateral posada per Koke, però a la frontal s’esperava Saúl, que sense deixar botar la pilota l’ha engaltada amb cama dreta per enviar-la al fons de la xarxa. Els de Madrid han tingut uns minuts molt bons a partir de l’empat i Morata ha estat a punt de fer el 1-2 després d’una bona centrada de Joao Félix, però la pilota ha acabat contra el pal.

A partir d’aquí, els blanc-i-blaus s’han retrobat amb millors sensacions i han sortit de la seva àrea, això sí, sense causar gaires problemes a Jan Oblak. Els últims minuts han estat per a Bernardo. El central de l’Espanyol ha tingut fins a dues ocasions clares davant de la porteria, però no ha pogut marcar i el marcador ha acabat amb empat a 1. Aquest punt no és dolent per als blanc-i-blaus, però sí que serveix per continuar sumant davant del tercer classificat de la Lliga.