La Guineueta s’ha endut una important victòria a domicili davant el Tona. El conjunt de Lluís Gallego ha esperat el seu moment dins del partit i ha posat el segell al minut 85 gràcies al gol de Froy . D’aquesta manera, els barcelonins trenquen una dinàmica de cinc partits sense guanyar i arriben fins als 32 punts.

Les ocasions no arriben a Tona

El Tona ha sortit amb tot per intentar aconseguir una victòria a casa davant d’una Guineueta que arribava amb una dinàmica força dolenta. Havien sumat cinc partits sense endur-se els tres punts i això els locals ho han volgut aprofitar. Tot i això, els protagonistes de la primera meitat no han estat els jugadors dels dos equips, sinó el vent. Un factor inesperat, però que ha marcat el guió d’uns primers 45 minuts on no hi ha hagut situacions clares per trencar el 0-0 amb què s’ha començat el duel. Així que els dos conjunts han deixat tota la feina per fer a la segona part.

La Guineueta sap esperar el seu moment

La segona part tampoc no ha estat gens fàcil per cap dels dos equips. El vent ha continuat sent protagonista i ha costat molt veure ocasions realment clares. Tot i  això, la Guineueta ha estat ben situada al terreny de joc i ha complicat molt el partit al Tona. La clau ha arribat al minut 85. Tot estava pràcticament decidit, però els barcelonins encara han tingut alguna cosa a dir. Una molt bona jugada col·lectiva del conjunt dirigit per Lluís Gallego ha acabat amb una sèrie de rebots dins l’àrea que Froy s’ha encarregat d’enviar al fons de la xarxa. Amb aquest gol, la Guineueta ha sumat una victòria molt important per trencar una dinàmica de cinc partits sense guanyar.