@FCBhandbol

El Barça ha superat sense problemes l’Al-Duhail als quarts de final de la Superglobe (38 a 26) i ja busca el segon títol de la temporada després d’endur-se la Supercopa de Catalunya. Els jugadors de Xavi Pascual han demostrat perquè són el club amb més Superglobes i han vençut el campió asiàtic d’aquesta temporada.

Superiors des de l’inici

El Barça no ha sortit a veure-les venir, tal com havia demanat explícitament Xavi Pascual durant els dies previs a l’enfrontament. El viatge no ha fet palesa en els blaugrana, ja que s’han col·locat 6 a 2 després de disputar els 1o primers minuts de partit. L’equip qatarià no ha baixat els braços i s’ha mantingut a tres gols fins el minut 20, però el Barça ha posat una marxa més i ha pujat la diferència a 7 gols per marxar al descans amb un marcador favorable de 17 a 10.

@FCBhandbol

De menys a més, a la segona

El Barça no ha sortit igual d’endollat a la segona meitat i lluny d’eixamplar les distàncies, ha vist com lAl-Duhail tornava a posar-se cinc gols a baix. Tot i així, aquesta lleu reacció qatariana s’ha anat desfent a mesura que passaven els minuts. El Barça ha sabut aprofitar molt bé les pèrdues de pilota del campió asiàtic per allunyar-se de nou en el marcador (29 a 19) amb transicions ràpides i molta efectivitat. Ja als últims 10 minuts, l’Al-Duhail ha dit prou de forma definitiva, sobretot a nivell defensiu. Els blaugrana ho han aprofitat i s’han mantingut amb 12 gols d’avantatge fins l’últim segon. Al final, 38 a 26.

Pròxim obstacle, Al Wehda

El conjunt blaugrana busca revalidar el títol per segona vegada consecutiva. Per fer-ho, haurà d’enfrontar-se als amfitrions, l’Al Wehda, a les semifinals de demà dijous. Si tot va bé, el Barça jugaria la final el proper dissabte per intentar aconseguir la seva cinquena Superglobe contra el guanyador de l’altra semifinal, el Kiel alemany o el guanyador del Vardar-Mudhar, últim partit de quarts de final que es disputa aquest vespre.