El Barça d’hoquei patins s’ha classificat per als quarts de final de la Lliga Catalana gràcies al triomf contundent per 2 a 6 contra el Calafell. Els golejadors del partit han estat Joao Rodrigues (2), Pau Bargalló (2), Nil Roca i Sergi Panadero.

Una primera part igualada

Els blaugrana s’han avançat ben aviat en el marcador amb un gol de Joao Rodrigues amb un llançament que ha entrat pel primer pal. El Calafell ha reaccionat ràpid i han empatat mitjançant Sergi Torné als 7 minuts de joc. El Barça ha tingut ocasions per desequilibrar la balança, però el marcador no s’ha mogut fins a la segona part.

Un Barça efectiu al segon temps

Els d’Edu Castro han fet l’1 a 2 després d’un contraatac que ha culminat Pau Bargalló. Seguidament, però, els locals han anotat l’empat en un llançament de falta directa. El Barça ha seguit atacant i l’autor de la primera diana, Joao Rodrigues, ha tornat a posar els culers amb avantatge al minut 32. Sergi Panadero ha situat el 2 a 4 amb una bona definició després d’una gran assistència de Bargalló. El mateix jugador ha fet el cinquè gol (2-5). Ha tancat la golejada Nil Roca que ha marcat el definitiu 2 a 6 als 45 minuts.