Naci Ünüvar ha passat a la història del Futbol Club Barcelona. El jugador holandès de 16 anys va ser l’autor del primer gol a l’Estadi Johan Cruyff. Al minut 37 de la primera part del partit entre els equips juvenils del Barça i de l’Ajax un xut ras i col·locat va batre el porter culer Ramon Vilà. L’extrem holandès és una de les perles del planter de l’equip d’Amsterdam. El jove davanter va ser el botxí dels blaugrana perquè als 77 minuts va tornar a marcar, aquesta vegada el 0 a 2 definitiu.

L’Ajax de Ronald de Boer va ser més precís

El partit tenia caràcter amistós i els dos equips es van dedicar a tractar bé la pilota i van intentar oferir un bon espectacle als 5.214 espectadors que gairebé van omplir les graderies del nou estadi barcelonista. El Barça va tenir diverses ocasions de gol, però els nois que entrena Víctor Valdés no van tenir la punteria necessària per foradar la porteria defensada per Calvin Raatsie. El davanter centre Peque i el mitjapunta Konrad van ser dos dels barcelonistes que van tenir més protagonisme en el matx.

El Juvenil A serà un dels tres equips que jugarà a l’Estadi Johan Cruyff, els altres dos seran el Barça B i l’equip femení de Primera Divisió.