@uesantandreu

El Sant Andreu ha fet oficial un nou fitxatge

. Es tracta de Roger Escoruela, de 23 anys, que ha signat per una temporada amb opció a una segona. Prové del CD Vitòria, el filial de la SD Eibar.

Experiència a Segona ‘B’

Els andreuencs continuen confeccionant una plantilla amb l’objectiu de fer play-off. Així ho reflecteix el darrer fitxatge quadribarrat. Roger Escoruela és un lateral esquerre que aportarà a l’equip joventut, solidesa al darrere i profunditat en atac. La nova incorporació andreuenca té experiència a Segona B, ja que en les darreres dues temporades ha jugat al CD Vitòria, equip del Grup 2 de la categoria de bronze del futbol estatal. En total, ha disputat 50 partits amb el conjunt vitorià. Anteriorment, va estar una temporada al Real Unión d’Irún, també de la Segona Divisió B, on va disputar 8 partits.

I també a Tercera Divisió

Roger Escoruela

no només té experiència a la Segona B, sinó que també ha competit a Tercera Divisió. En la temporada 2015-2016, va formar part de la plantilla del Gavà, en el seu primer any com a amateur. En total, va disputar 38 partits i va marcar 5 gols. Xifres que van contribuir que els blaugrana assolissin l’ascens a final de temporada.