L’estadi Johan Cruyff ja ha estat inaugurat. El nou “Mini” blaugrana, amb capacitat per uns 6.000 espectadors, serà la casa del primer equip femení, el Barça B i el Juvenil A a partir d’ara. La infraestructura l’ha dissenyada l’estudi d’arquitectes Batlle i Roig i va començar a construir-se el 14 de setembre del 2017. Aquell dia Josep Maria Bartomeu, acompanyat de la família Cruyff i d’Andrés Iniesta, van ser els escollits per posar la primera pedra d’un projecte que avui, gairebé dos anys més tard, obre les portes definitivament.

Una festa majúscula

La jornada d’inauguració del nou estadi blaugrana ha començat cap a les 7 del vespre amb activitats populars i festives dedicades a tots els aficionats presents. L’assistència ha estat màxima, ja que totes les entrades disponibles es van exhaurir. Un total de 6.000 espectadors han pogut gaudir d’aquesta jornada tan intensa i emotiva pel barcelonisme.

Barça i Ajax, protagonistes

El Barça, com no podia ser d’una altra manera, i l’Ajax seran els dos clubs encarregats de disputar el primer partit al Johan Cruyff. Les dues entitats s’enfrontaran, en categoria sub-19, en el que serà una festa per homenatjar l’holandès, exjugador dels dos conjunts. Després de la intensa jornada viscuda ahir amb la roda de premsa de Víctor Valdés primer i el descobriment de la nova estàtua de Johan Cruyff al Camp Nou després, avui és el torn per gaudir del nou “Mini”. Els nois de Valdés, ara tècnic del Juvenil A, s’enfronten al Juvenil A de l’equip holandès en un partit que es preveu vistós, combinatiu i ofensiu, tal com prediquen les dues pedreres.