L’Espanyol va fer oficial el fitxatge de Jonathan Calleri dimarts passat

, i dimarts a la tarda s’ha dut a terme la presentació del nou davanter blanc-i-blau. La benvinguda del jugador argentí s’ha celebrat, com no podia ser d’una altra manera, a l’RCDE Stadium.

Dia intens per Calleri

Calleri

ha aterrat aquest matí a les instal·lacions periques de Cornellà, on s’ha fet les primeres fotografies com a jugador blanc-i-blau acompanyat dels dos artífexs que han fet possible la seva arribada: Óscar Perarnau i Francisco Rufete. Ja a les 17 h s’ha donat pas a l’acte institucional a l’Auditori Juan Segura Palomares, on han acompanyat el jugador el vicepresident Carlos García Ponti i el mateix Rufete.

Sensacions positives

Jonathan Calleri

ha agraït la benvinguda i s’ha mostrat molt satisfet de poder continuar jugant un any més a la Lliga gràcies a un club que està en “ple creixement” com és l’Espanyol. El nou 12 s’ha definit com un “nou finalitzador que no té cap problema per jugar amb un altre punta” i creu que l’Espanyol era l’opció on “podia encaixar més bé”. El davanter argentí també ha volgut deixar clar que “no és el substitut de ningú” i que se sent “bé tant físicament com anímicament” perquè Gallego compti amb ell. Del tècnic, amb qui ja ha tingut la primera presa de contacte, ha destacat l’ambició i la fermesa per escollir els objectius de l’equip.

El més destacat de la roda de premsa de Calleri