El Barça de futbol sala no ha pogut passar de l’empat davant el Corinthians (1 a 1). Els culés arribaven al Bangkok Arena líders de grup, però amb l’obligació de no perdre si no volien fer les maletes abans de temps. Finalment, l’empat classifica els dos equips per les semifinals.

Primera meitat sense gols

L’enfrontament ha començat amb un Barça un pèl més fluid. El conjunt d’Andreu Plaza ha tingut fins a quatre ocasions en els primers cinc minuts però Tiago, porter del Corinthians, ha mantingut als seus dins del xoc. Amb el pas dels minuts, el Corinthians s’ha anat estirant però no ha creat gaire perill a la porteria de Juanjo. De fet, l’única arribada clara dels brasilers l’ha haguda de refusar Arthur sota pals quan Juanjo ja estava batut.

Per part del Barça, Dyego, Rivillos i Ferrao, sobretot aquests dos últims, han seguit provant sort però el porter brasiler s’ha reafirmat com el millor dels seus. Ja a la recta final abans del descans, ambdós equips han baixat una marxa i les imprecisions han passat a ser protagonistes en zona de tres quarts. A l’últim minut, quan tot semblava indicar que el 0 a 0 arribaria fins la segona meitat, Esquerdinha, sol davant Tiago, ha creuat excessivament la pilota en l’ocasió més clara del partit.

@FCBfutbolsala

Bogeria a la represa

El guió no ha canviat gens amb l’inici de la segona meitat. El Barça ha tornat a portar el ritme del partit i Tiago, amb dues aturades excepcionals a Joselito i Ferrao, ha frenat la insistència culé. Tot i així, quan es rondava ja el minut 6, el partit ha embogit en qüestió de dos minuts. El Corinthians ha colpejat primer amb un contraatac que ha acabat a peus de Murilo per fer el 0 a 1. A la jugada següent Arthur ha estavellat una pilota al pal i sense temps de reacció, Renatinho, pels brasilers, ha fet picar l’esfèric al travesser just després. Quan tot semblava indicar que el partit s’estava calmant, Ferrao ha recollit un xut de Sergio Lozano per tornar la igualtat al marcador (1 a 1).

El Barça ha recuperat el control del joc però l’enfrontament ha començat a escalfar-se. Els brasilers han buscat un segon gol que eliminés el seu rival però s’han tornat a veure superats pels homes d’Andreu Plaza, que han adormit l’enfrontament per no córrer cap risc.

Boca Juniors a semis

Després de la victòria davant el Shenzhen i de l’empat davant el Corinthians, el Barça s’enfrontarà a Boca Juniors a les semifinals de dissabte. El Corinthians, per la seva part, disputarà l’altra plaça finalista davant el Magnus Futsal també brasiler.