Atlètic de Madrid - Espanyol
@RCDEspanyol

El RCD Espanyol ha aprofitat el mal moment de l’Atlètic de Madrid per sumar un punt al Metropolitano. Els blanc-i-blaus, que han jugat durant una hora amb un jugador menys per l’expulsió de Cabrera, s’han avançat amb un gol de Darder. Joao Félix, a 10 minuts per al final, ha igualat el partit.

L’expulsió de Cabrera marca el partit

La primera part ha estat molt igualada, amb poques ocasions de gol per a tots dos equips. L’Atlètic de Madrid ha tingut les millors amb rematades de Marcos Llorente i Nahuel Molina. Però la jugada clau dels primers 45 minuts ha arribat a la mitja hora del partit. Álvaro Morata ha rebut una pilota a l’espai i Cabrera l’ha aturat i l’ha fet caure. L’àrbitre ha considerat que la falta era clara i ha expulsat el defensa. Els jugadors blanc-i-blaus han protestat la decisió arbitral.

Els gols, a la segona part

Jugar amb 10 homes durant més d’una hora li ha acabat passant factura. Inicialment no, però. Al minut 62, una centrada des de la banda ha arribat a Joselu, que, amb el cap, ha assistit Sergi Darder per fer el 0 a 1. Els blanc-i-blaus havien fet el més difícil: marcar sent un menys. Però l’Atlètic de Madrid no ha afluixat. I finalment, Joao Felix al minut 78 ha engaltat un xut fort que ha entrat entre el pal i el peu de Lecomte per posar l’1 a 1 en el marcador.