Victòria del Club Natació Atlètic-Barceloneta davant el Centre Natació Mataró per 13 a 6 a les semifinals de la Copa Catalunya i que permet als mariners classificar-se per a la final de la competició.

Primer quart igualat

El partit entre tots dos equips ha començat molt igualat. El primer quart ha acabat amb un ajustat empat a 2. Però a la represa, els de Chus Martín han posat una marxa més i al descans ja guanyaven per 7 a 4.

Una diferència que s’ha anat ampliant durant el tercer i el quart període. Al final del tercer temps, el resultat era de 9 a 5. Una diferència de quatre gols, que ha estat de 7 (13 – 6) quan s’ha acabat el partit.

Amb aquesta victòria, l’Atlètic-Barceloneta ha arribat invicte a la final després d’imposar-se al Natació Barcelona als quarts de final i al Mataró a les semifinals.