Rufete

, el director de futbol professional de l’Espanyol, s’ha mostrat satisfet i il·lusionat amb l’equip d’aquesta temporada. Ha fet un repàs del mercat de fitxatges del club durant aquest mercat d’estiu.

El primer objectiu s’ha aconseguit

Rufete ha començat dient que “el primer objectiu era classificar l’equip per jugar a Europa” i que això els ha obligat a “anar incorporant jugadors que necessitava l’equip”. Un cop aconseguit l’objectiu i amb el grup tancat, ha dit que “la plantilla és versàtil i competitiva”. Ha assegurat que tenen jugadors que poden estar “en posicions diferents” i que “poden competir d’igual a igual” en l’equip.

Treball amb el planter

El director de futbol professional també ha parlat del treball que es fa amb el planter. Ha explicat que “es fomenta el futbol base” i que la idea és que “el jugador que arribi [al club] s’hi pugui quedar”. Ha dit que a la plantilla del primer equip “hi ha molta gent de casa” i que també es vol que els futbolistes que no poden tenir minuts a casa “surtin i tinguin i puguin tornar sent més competitius i millors”.

“Junts som més forts”

Per acabar, Rufete ha dit que té “il·lusió de seguir avançant en el club” i que busca que la direcció esportiva sigui “àgil i competitiva en el mercat”. Ha parlat de l’afició i li ha demanat que “estiguem tots junts, ja que junts som més forts”.

Escolta tota l’entrevista