Nova samarreta FCB

Leo Messi

hauria afegit una clàusula en el seu contracte que li permeti rescindir el vincle amb el Barça a final de cada temporada. Segons ha informat el diari ‘El País’, el contracte de Messi no hauria d’acabar obligatòriament el 2021, sinó que des de l’estiu el jugador argentí tindria exclusivament la decisió d’abandonar el club abans si ho desitja. 

A banda d’aquesta informació, la Cadena SER va matisar que la clàusula de rescissió de 700 milions que Messi té des de la seva última renovació -2017- només era vigent per a les dues primeres temporades després de renovar. Això sí, segons el mateix mitjà, Messi hauria d’avisar el Barça abans de finalitzar el mes de maig en cas de voler sortir.

Piqué coneixia aquesta clàusula

En relació amb aquesta informació, Gerard Piqué va explicar dijous a la nit a ‘El Partidazo de COPE’ que ell ja sabia de l’existència d’aquesta clàusula al contracte de Messi. “Ja sabia que Messi pot marxar a final de cada temporada. També sé el compromís del Leo amb el Barça i no em preocupa. Ell s’ha guanyat decidir sobre el seu futur“.

Paral·lelament a tot això, Messi continua recuperant-se de la lesió per intentar ajudar l’equip després del mal inici a la Lliga.