La BCN International Turbo Cup ha donat el tret de sortida aquest dijous, 5 de setembre, per quarta vegada consecutiva. La competició, que es disputarà fins diumenge, 8, és d’àmbit internacional i està oberta als equips de waterpolo masculí de categoria juvenil U18 (nascuts a partir del 2001) i femenins absoluts. La Barcelona International Water Polo Academy (BIWPA) n’és l’organitzadora.

Instal·lacions olímpiques de Barcelona 92

  • La seu dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, les Piscines Municipals de Montjuïc, és la instal·lació on es desenvoluparà la BCN International Turbo Cup, que rebrà 250 waterpolistess aproximadament. Els camps de joc estan formats per dues piscines de 33 i 25 metres i amb una capacitat a les grades de 4.000 persones.

Una experiència enriquidora

Aquesta competició serveix de preparació per a la nova temporada i té una vessant d’adaptació i cohesió dels nous jugadors. Al mateix temps, els tècnics consideren positivament l’aparició d’equips estrangers, ja que d’aquesta forma es pot conèixer altres cultures de joc.

Aprenentatge del nou reglament

Aquest any entra en vigor la nova normativa de la FINA (Federació Internacional de Natació) en el waterpolo. D’aquesta manera, els equips poden treballar el que és el nou reglament i tenir per la mà les noves normes d’aquest esport.