El duel de titans entre CN Atlètic-Barceloneta i CN Barcelona ha acabat amb triomf local. Els homes de Chus Martín han superat el Barcelona per un 12 a 10 ajustat en el partit corresponent als quarts de final de la Copa Catalunya disputat a la piscina del CEM Sant Sebastià.

Superioritat mínima local

L’Atlètic-Barceloneta ha demostrat per què és el campió de les últimes dues edicions de la Copa de Catalunya i ha anat per davant en el marcador des del primer instant. Tot i així, no ha aconseguit desempallegar-se del seu rival fins al final del segon quart, quan el marcador era de 6-3.

Els petits detalls decideixen

Ja a la represa, l‘Atlètic-Barceloneta ha sortit a la pista molt endollat, amb la intenció de sentenciar el duel al més aviat possible. De fet, ha aconseguit avançar-se amb un 8-4 a la meitat del tercer període. Tot i així, els homes de Toni Esteller no s’han donat per vençuts i han afrontat el darrer quart amb només un gol de desavantatge (9-8).

Ja al darrer quart, gràcies a una sòlida defensa i a una bona actuació del porter local, els mariners han fet valer la seva condició de favorit per tancar el matx a favor amb un resultat final de 12 a 10 i passar a la ronda següent.

Pròxim objectiu, semifinals

Després d’aquesta batalla entre els dos gegants barcelonins, l’Atlètic-Barceloneta es trobarà el Quadis CN Mataró a les semifinals d’aquest dissabte, després de superar el CN Catalunya per 13 a 10. En l’altra semifinal s’enfrontaran l’Astralpool CN Sabadell, que ha superat als quarts de final el CE Mediterrani per 8 a 5, i el Terrassa, que s’ha desfet amb molta facilitat del CN Sant Andreu (5-16).

La piscina Sylvia Fontana de Tarragona, seu de les semifinals de dissabte i de la final de diumenge (12.30 h), decidirà si l’Atlètic-Barceloneta revalida el títol per segon any consecutiu o si la Copa Catalana té un altre campió.