Víctor Font

El precandidat a les eleccions del FC Barcelona, Víctor Font, ha criticat la directiva blaugrana pels casos de Neymar i Messi. Ha arribat a dir que s’ha fet el ridícul institucional en el tema del possible fitxatge del brasiler.

Introduir el vot electrònic

Tot i que encara queden dos anys per a les eleccions del Barça, sempre que no hi hagi un avançament, Víctor Font ja ha deixat ben clar que s’hi presentarà. El precandidat ha proposat un sistema de vot electrònic per a les properes eleccions i també per a l’assemblea de compromissaris. Es tracta d’una empresa líder mundial amb experiència a eleccions franceses, suïsses i un llarg nombre d’institucions. Per a Font, el vot electrònic seria complementari al presencial i ajudaria a augmentar la participació i arribaria a un probable 80 %. 

Ridícul amb Neymar

Aquest divendres el precandidat ha repassat l’actualitat blaugrana i ha carregat contra la junta directiva actual. En el cas Neymar ha dit que “no hi ha projecte esportiu” i que “s’ha fet el ridícul institucionalment”. Font no entén com en poc temps s’ha passat de parlar de Coutinho i Dembélé a no comptar amb ells.