Helder Nunes, jugador FC Barcelona
@FCBhoquei

El Barça d’hoquei sobre patins s’ha classificat per a la final de la Lliga Catalana després d’imposar-se al Reus Deportiu per 0 a 2. El partit ha tingut un protagonista destacat, Helder Nunes, autor dels dos gols blaugrana.

El Barça domina, però no sentencia

L’equip d’Edu Castro ha estat, en línies generals, superior al conjunt reusenc. Tot i així, aquesta superioritat no s’ha vist reflectida en el marcador. Al descans, els blaugrana guanyaven per 0 a 1 gràcies a un gol d’Helder Nunes. Per la seva banda, els reusencs han desaprofitat una falta directa.

A la segona part, més Helder Nunes

Després del descans, els dos equips han gaudit de més ocasions. Però de nou, Helder Nunes, el fitxatge d’aquest any del Barça i que es va estrenar com a golejador als quarts de final, ha fet el definitiu 0 a 2.

Amb aquest resultat, el Barça es classifica per a la final de la Lliga Catalana on l’espera el Caldes, que en semifinals s’ha desfet del Girona a la tanda de penals.