El Sant Andreu ha empatat a dos amb el Terrassa en un partit vibrant al Narcís Sala. Els de Mikel Azparren han igualat el marcador en dues ocasions però no han pogut capgirar el partit per sumar els tres punts. Joan Noguera ha igualat el gol inicial Coro, però Sergi Arranz ha tornat a avançar els egarencs abans del descans. A la segona meitat, els quadribarrats han protagonitzat els millors minuts de la temporada i Josu ha igualat de nou el duel. Al tram final, els dos equips podrien haver aconseguit la victòria però no han estat encertats en les seves ocasionos. Amb l’empat, el Sant Andreu suma 34 punts, tres menys que el Terrassa.

Primera part moguda

La primera part ha estat molt entretinguda i el primer gol no s’ha fet esperar, en la primera aproximació del Terrassa els egarencs han marcat. Coro en el minut 5 ha fet el 0 a 1. El Sant Andreu ha reaccionat amb rapidesa i el primer que ha pogut empatar ha estat Josu, però el seu xut ha sortit massa creuat. La igualada ha arribat al marcador al quart d’hora de joc. Córner que ha tret Ton Alcover i ha rematat de cap Joan Noguera fent l’1 a 1. Els de Mikel Azparren han dominat i han generat diverses ocasions per capgirar el marcador. Josu ha tornat a estar ben a prop del gol, però aquest cop el seu xut s’ha topat amb el pal. Els andreuencs han estat superiors i han trobat escletxes a la defensa dels de Xavi Molist. El Terrssa ha esperat el seu moment i aquest ha arribat de penal. Sergi Arranz ha transformat la pena màxima i ha col·locat l’1 a 2. El Sant Andreu ha tornat a encaixar bé el cop psicològic i David Serrano ha fregat l’empat amb un xut des de l’interior de l’àrea. L’última ocasió d’aquesta primera part l’ha tingut Kilian, però el xut de l’egarenc l’ha desviat amb una mà providencial Craviotto a córner.

Allau d’ocasions andreuenques

La segona part ha començat amb un Sant Andreu buscant l’empat de manera decidida. Els andreuencs han generat diverses ocasions de gol amb un futbol alegre. Elhadji, amb el cap, primer ha rematat fregant el pal i després ha enviat, en una altra rematada, la pilota a la fusta. Els quadribarrats han seguit insistint i finalment han trobat l’empat. Després d’una gran jugada de col·lectiva, Josu ha definit fent el 2 a 2 al minut 58. Mikel Azparren ha mogut la banqueta i ha fet debutar els dos nous fixatges, Adri Rivas i Sergi Moreno. El Sant Andreu ha dominat el joc però els egarencs han tingut la ocasió més clara al minut 80. En un contracop, l’àrbitre ha anulat un gol als de Xavi Molist per possible fora de joc. Domi Berlanga també ha intentat desfer l’empat amb un xut de falta que Craviotto ha blocat sense problemes. Als últims minuts del matx, els dos equips han buscat el gol del triomf però no han pogut trencar l’empat a dos.