Àlex Roca s’ha tornat a plantejar un nou repte, acabar la Titan Desert. Després del primer intent de l’any passat, en què va abandonar a la tercera etapa, ara s’ha marcat el de finalitzar-la.

Àlex Roca també vol acabar la Titan Desert

Fa poc més d’un mes, exactament el 10 de febrer, Roca va participar en la Mitja Marató de Barcelona i va finalitzar-la. Àlex Roca té 27 anys i un 76 % de discapacitat, fa un any va voler fer la Titan Desert, la prova més dura del món de bicicleta en un tàndem, i després de la tercera etapa, just a l’equador de la prova, va haver d’abandonar per problemes d’hidratació.

Ara, després de finalitzar la Mitja Marató, vol fer el mateix amb la Titan, i amb el seu lema de la vida Els límits te’ls poses tu”, té molt clar que ho pot aconseguir. El proper 28 d’abril, Àlex Roca estarà a la sortida de Merzouga i després de sis etapes intenses i més de 600 quilometres intentarà poder creuar la meta de Maadid. En aquest gran repte estarà acompanyat en el tàndem pel ciclista Héctor Rodríguez, i també correran amb ell Álex Rodríguez, juntament amb l’Hector, impulsors del projecte PedaEla, el ciclista Miguel Silvestre, i l’esportista i youtuber Valentí Sanjuan.

La Titan Desert 2019 és un repte que vol afegir a la llista d’èxits que ha aconseguit, a part de la Mitja Marató de Barcelona del febrer passat, Roca també ha aconseguit quatre triatlons, un aquatló, l’Orbea Monegros 2017 de 117,5 quilòmetres i la Pilgrim Race amb bicicleta de muntanya.