L’Atlètic-Barceloneta ha guanyat davant el Ferencváros per 8 a 5 en l’onzena jornada de la Champions League de waterpolo. Amb aquesta victòria els mariners es mantenen tercers a la classificació.

L’Atlètic-Barceloneta surt molt intens

L’Atlètic-Barceloneta des de l’inici del partit ha volgut sentenciar el resultat per la via ràpida. Daniel López Pinedo amb una gran actuació al primer quart ha aturat un penal, i posteriorment els Mariners han sentenciat amb dos gols de Blai Mallarach i un d’Alejandro Bustos, que han donat un parcial de 3 a 0 per als barcelonins. El segon quart ha començat amb un gol de l’Atlètic-Barceloneta, un penal transformat per Alberto Munárriz. El Ferencváros ha retallat distàncies amb un gol, però els de Chus Martín han respost amb dos gols que han donat una diferència de cinc per als mariners. A la mitja part el resultat era de 6 a 1.

Els de Chus Martín mantenen el resultat

En el tercer quart, els hongaresos han estat més ofensius i han aconseguit retallar diferències amb dos gols. L’Atlètic-Barceloneta únicament ha pogut transformar un llançament i ha deixat el marcador en 7 a 3 al final del tercer període. Amb el partit decidit, els mariners han volgut mantenir el resultat en l’últim quart i evitar una possible remuntada. Finalment l’enfrontament ha acabat en 8 a 5 a favor dels barcelonins.