El Sant Andreu rep el Santfeliuenc

El Sant Andreu rebrà aquest diumenge, a les 12, la visita del Santfeliuenc al Narcís Sala. Els andreuencs, ara cinquens a quatre punts de la promoció, necessiten guanyar per acostar-se a l’última plaça que dona dret a jugar el play-off d’ascens.

El Sant Andreu, en ratxa

El Sant Andreu arribarà al partit en ratxa de resultats positius. Els de Mikel Azparren fa nou jornades que no perden i el cap de setmana passat van aconseguir un bon empat al camp del líder. L’objectiu dels quadribarrats és sumar els tres punts i així intentar apropar-se a l’Horta, que ara mateix és quart amb cinc punts més que els andreuencs. Els números de les últimes jornades fan que el Sant Andreu afronti el partit amb optimisme.

El Santfeliuenc, amb la feina feta

El Santfeliuenc es troba a la part mitjana de la classificació, lluny de les posicions de descens i també de les que donen opció de jugar la promoció. Per tant, afronta aquestes últimes jornades amb la tranquil·litat de no jugar-s’hi res. Encadena dos empats consecutius i la feina de l’entrenador serà motivar els jugadors perquè no es deixin anar en aquest últim tram de la temporada.