L’Espanyol ha posat la cirereta al pastís a la temporada. Els blanc-i-blaus, tot i perdre al camp de l’Alcorcón per 1 a 0, s’han proclamat campions de Lliga. I ho han fet gràcies a l’empat del Mallorca al camp de la Ponferradina. Periquitos i han balears han quedat empatats a 82 punts, però els blanc-i-blaus tenen millor mitjana de gols.

L’Alcorcón, més efectiu

Els blanc-i-blaus han disposat de les primeres ocasions del partit. Primer ha estat Raúl de Tomás i segon Dimata, després d’un ràpid contraatac, els qui han estat a punt d’inaugurar el marcador. L‘Espanyol no ha estat efectiu, tot el contrari que l’Alcorcón, que la primera ocasió que ha tingut clara ha acabat amb gol. Ha estat Hugo Fraile, en el minut 33, qui ha fet l’1 a 0. Aquest tram final de la primera part els de Vicente Moreno han intentat apropar-se a l’àrea madrilenya, però no han generat ocasions de perill.

L’Espanyol, incapaç de marcar

L’Espanyol ha sortit disposat a aconseguir l’empat a la segona part, però li ha faltat fluïdesa per generar joc ofensiu. Els madrilenys, molt ben posicionats defensivament, han tapat espais i els blanc-i-blaus no han trobat forats per arribar a porteria. Tot i les dificultats els de Vicente Moreno ho han seguit provant. I en el minut 73 Dimata ha estat a punt de marcar. Els de Vicente ho han intentat fins al final, però no hi ha hagut manera d’enderrocar el mur defensiu dels madrilenys.

Raúl de Tomás ha aconseguit el pitxitxi de Segona Divisió amb 23 gols.