Reial Madrid Barça femení clàssic
@FCBfemeni

El Barça havia de disputar aquesta setmana dos enfrontaments de Lliga: contra el Rayo Vallecano, aquest dimecres, i davant el Llevant, el diumenge 8 d’octubre. Tots dos partits han estat ajornats a causa de diversos positius en els equips rivals. En el cas de l’equip madrileny, hi ha un cas positiu de covid-19 i cinc contactes estrets, mentre que a la plantilla valenciana hi ha diversos casos detectats.

Rayo Vallecano

Aquest dimecres, 4 de novembre, l’equip de Lluís Cortés havia de rebre el Rayo Vallecano a l’Estadi Johan Cruyff. Si més no, el jutge de competició de la Federació Espanyola de Futbol ha decidit ajornar el partit, per un cas de covid-19 i cinc contactes estrets en l’equip madrileny.

Llevant

Però aquest no era l’únic partit que havia de disputar el Barça aquesta setmana. El diumenge, les blaugrana s’enfrontaven al Llevant a les 14 h, en la sisena jornada del campionat. Aquest dimarts al matí, el jutge de competició de l’RFEF també ha ajornat el partit després de la sol·licitud de l’equip valencià, per diversos casos positius a la plantilla.