Foto: FC Barcelona

Dia històric per a Aitana Bonmatí. La jugadora del Barça rebrà aquest vespre la Pilota d’Or que l’acreditarà com a millor futbolista del món de la temporada 2022/2023. Aitana Bonmatí ho ha guanyat absolutament tot en un any per emmarcar: campiona de Lliga i Champions amb el Barça i campiona al Mundial amb la selecció espanyola. La gala de la Pilota d’Or arrencarà avui a les 20 hores al Teatre Chatelet de París.

En categoria masculina, Leo Messi té tots els números de guanyar la seva vuitena Pilota d’Or. El Mundial guanyat amb l’Argentina decantarà la balança cap a l’exjugador del Barça, que podria rebre avui la seva última Pilota d’Or d’una trajectòria estratosfèrica.

Aitana Bonmatí agafarà el relleu d’Alexia Putellas

Si no hi ha un gir radical d’última hora, Aitana Bonmatí agafarà el relleu d’Alexia Putellas com a guanyadora de les últimes dues edicions de la Pilota d’Or. Per tercer any consecutiu, el màxim guardó individual a nivell mundial anirà a mans d’una futbolista del Barça. No serà la primera vegada que passa, i és que Leo Messi ja va guanyar quatre pilotes d’or seguides entre els anys 2009 i 2012. El Teatre Chatelet de París espera impacient el moment de coronar Aitana Bonmatí i Leo Messi com els millors del món.