El Barça ha aconseguit la segona Champions de forma èpica, remuntant un 0 a 2 en contra al descans. El conjunt de Jonatan Giráldez ha aconseguit guanyar per 3 a 2 amb els gols de Patri Guijarro, que n’ha fet dos, i de Fridolina Rolfö. Les blaugrana han merescut una Champions que han tingut perduda, però que han sabut guanyar.

El Wolfsburg s’avança al minut 3

Tot i que el Barça ha sortit controlant la pilota i amb perill a la porteria contrària, una pèrdua de pilota de Lucy Bronze al minut 3 ha provocat el primer gol de l’enfrontament. Ewa Pajor ha guanyat la pilota a l’anglesa i ha sorprès Sandra Paños amb un xut des de fora de l’àrea. La polonesa, màxima golejadora de la Champions, ha sumat el novè gol a Europa.

El Barça no perdut la cara al partit i ha buscat l’empat amb insistència. Irene Paredes ha tingut, de cap, l’1 a 1, però la seva rematada ha anat fora per ben poc quan les barcelonistes ja cantaven el gol. També ha tingut l’empat Caroline Graham Hansen, que no ha rematat bé després d’una centrada de Mapi León.

Segona galleda d’aigua freda

Però en el minut 37, en un contraatac molt ben trenat del conjunt alemany, Sandra Popp ha aconseguit el 0 a 2 en la segona rematada a porteria del Wolfsburg. El Barça ha continuat buscant el gol que fiqués l’equip en el partit. De fet, en el temps de descompte una rematada de Salma Paralluelo ha tornat a estar a punt de significar el gol blaugrana. Les jugadores de Jonatan Soriano no han estat encertades de cara a porteria i aquesta ha estat la clau del resultat al descans. La primera meitat hauria pogut acabar, tranquil·lament, 3 a 2 a favor del Barça. El Wolfsburg ha aprofitat totes les oportunitats de què ha disposat.

El Barça empata en dos minuts

Just a l’inici de la represa el Barça ha aconseguit empatar en només dos minuts i gràcies a la mateixa jugadora, Patri Guijarro. L’1 a 2 després d’una centrada de Caroline Graham Hansen en el minut 48 i l’empat a dos després d’una passada d’Aitana en el minut 50. El partit s’havia igualat, però faltava el gol de la victòria que les blaugrana havien merescut.

El gol de la segona Champions

El partit ha entrat en una fase sense ocasions clares de gol fins que s’ha passat el minut 60. A partir d’aquell moment, el Wolfsburg ha posat l’ai al cor als aficionats barcelonistes, que han vist com les alemanyes tenien alguna oportunitat. Però tal com ha passat a la primera meitat, les errades de les alemanyes han esperonat les blaugrana que han aconseguit capgirar finalment el partit. Fridolina Rölfo ha estat la més “llesta de la classe” i ha aconseguit el 3 a 2 definitiu.

El Wolfsburg ho ha intentat, però no ha pogut empatar en un final de partit emocionant per la incertesa en el marcador. Alexia Putellas ha sortit quan el partit estava a punt d’acabar i ha estat l’encarregada d’aixecar la segona Champions del club blaugrana.