El Barça Atlètic s’ha imposat amb una gran remuntada a l’Osasuna Promeses gràcies als gols de Pau Víctor i Marc Guiu als instants finals del partit (2-1). Ander Yoldi ha estat l’encarregat d’obrir el marcador per part de l’equip navarrès. D’aquesta manera, l’atacant de 17 anys ha tornat a ser clau perquè el Barça s’endugui la victòria, tal com ja va passar fa dues setmanes amb el primer equip contra l’Atlètic Club a l’Estadi Lluís Companys. Amb aquests tres punts, el filial blaugrana escala fins a la cinquena posició que dona accés al play-off.

El Barça B vol ser protagonista

El Barça B ha començat el partit contra l’Osasuna Promeses monopolitzant la possessió de la pilota i volent ser el protagonista absolut del duel. De fet, Diego Percan ha tingut la primera ocasió clara als cinc minuts de partit amb un xut que ha aturat el porter del conjunt navarrès. A l’altra costat, l’Osasuna ha buscat mitjançant contraatacs ràpids crear perill sobre la porteria d’Astralaga. A la graderia de l’Estadi Johan Cruyff estava seguint el partit molt atent Lamine Yamal, que no s’oblida dels qui van ser companys seus a les categories inferiors.

El filial culer buscava el gol i gairebé ho aconsegueix amb una bona arribada d’Héctor Fort que no ha acabat dins la xarxa per poc, després del xut per sobre de l’escaire del lateral blaugrana. Lluny de perdre d’arrugar-se, l’Osasuna ha respòs amb un gran xut de Max Svensson que ha hagut d’aturar en dos temps Astralaga en la primera gran oportunitat de l’Osasuna. A falta de 15 minuts per finalitzar la primera part, el conjunt visitant ha pogut avançar-se al marcador amb una sortida en fals del porter blaugrana que quasi aprofita amb un bon cop de cap el davanter d’Osasuna.

L’Osasuna colpeja primer

Finalment, després de diverses arribades amb perill sobre la porteria del Barça, l’Osasuna ha aconseguit posar el 0 a 1 gràcies a una gran definició en boca de gol d’Ander Yoldi. El filial blaugrana estava molt grogui i el combinat visitant seguia acumulant ocasions de gol per ampliar la distància en el marcador en els últims instants de la primera meitat.

Tot just començar la segona part, el recent ingressat al camp Unai Hernández ha pogut posar l’empat al marcador amb una gran jugada personal que ha acabat amb un xut potent al pal. Cinc minuts després de la gran ocasió d’Unai, Aleix Garrido ha tingut la millor oportunitat del partit pel Barça Atlètic, amb un xut a l’altura del punt de penal que ha aturat providencialment el porter del conjunt visitant. El propi Aleix Garrido ha tornat a posar en problemes al meta Pablo Valencia amb una bona rematada de primeres dins l’àrea, però el porter d’Osasuna ha tret una mà providencial per evitar l’1 a 1.

Apareix el “killer” Pau Víctor

A falta d’onze minuts per al final del partit, el filial culer ha aconseguit l’empat gràcies al golejador Pau Víctor, que ha aprofitat una sèrie de rebots dins l’àrea per enfonsar la pilota dins la porteria d’Osasuna. El davanter del FC Barcelona suma amb aquesta sis dianes des de l’inici de la Lliga. D’altra banda, Ander Astralaga ha sigut clau amb dues bones intervencions per mantenir la igualada a l’electrònic als últims minuts de l’enfrontament.

Marc Guiu, el salvador

El guió del partit tenia reservat l’última sorpresa de la nit per a Marc Guiu, que després d’entrar al camp al minut 80 ha estat l’encarregat de capgirar el partit en el temps afegit amb una definició deliciosa després d’un xut creuat davant de Pablo Valencia. De nou, el davanter de 17 anys era clau perquè el Barça s’endugués la victòria, tal com va passar fa dues setmanes amb el primer equip contra l’Athlètic Club al Lluís Companys.