El juvenil del Sant Andreu ha aconseguit superar l’Europa al Narcís Sala per 2 gols a 0 en partit corresponent al grup 7 de la Lliga Nacional. El derbi se l’ha endut el conjunt quadribarrat, que suma tres victòries consecutives i que supera al conjunt escapulat a la classificació. Ara el Sant Andreu suma 16 punts per 15 de l’Europa. Els escapulats, conjuntament amb el Barça B, el líder, arribaven com l’equip més en forma de la Lliga després de sumar cinc victòries consecutives. Només havien perdut un partit, a la primera jornada contra el Gimnàstic de Tarragona.

El Sant Andreu, en dinàmica positiva

El duel ha començat força igualat, amb els dos equips temptejant-se i sense ocasions clares de gol. El primer avís l’ha donat l’Europa, però el Sant Andreu ha reaccionat poc després. Ara bé, poc abans d’arribar al descans ha arribat el gol dels quadribarrats, gràcies a Franco Tiraboschi.

Sentència dels quadribarrats

El Sant Andreu ha pogut ampliar la distància en el minut 55 de partit amb una bona arribada que Idrissa no ha pogut materialitzar en boca de gol. L’Europa no ha trigat a respondre l’ocasió clara del conjunt local amb un gol que l’àrbitre ha anul·lat per fora de joc de l’ariet del combinat escapulat. L’equip local ha tornat a crear perill amb una centrada que ha rematat Franco Tiraboschi i ha parat amb mà ferma el porter de l’Europa quan el Narcís Sala ja cantava gol. L’Europa ha tingut l’empat en l’ocasió més clara del partit per als seus interessos després d’un xut al travesser d’Edo. Alejandro Tejedor ha estat l’encarregat de sentenciar el partit al minut 80 amb un xut creuat, després d’una gran assistència de Franco Tiraboschi, que estava sent el millor jugador del partit. Finalment, el derbi barcelonès s’ha saldat amb la victòria per 2 a 0 per al Sant Andreu, que ha estat superior en la majoria dels 90 minuts.