El davanter Raúl de Tomás ha repassat l’actualitat de l’Espanyol, que se centra en el proper partit que l’equip blanc-i-blau jugarà a l’RCDE Stadium. Els visita el Mallorca, el rival més directe per a la salvació i l’equip que marca el descens.

Davanter rècord

De Tomás s’ha convertit en l’estrella de l’Espanyol en poques setmanes. La seva personalitat i els quatre gols consecutius en els primers partits li han donat un rècord. El jugador ha dit que “per mi és un orgull entrar a la història d’aquest club. Però més enllà de les coses individuals i hi ha un objectiu col·lectiu”.

El davanter també ha volgut “agrair el suport del públic” perquè “el més fàcil seria no donar suport, és increïble el que estan fent i els volem tornar. Sabem que és una final”.

Galons de líder

De Tomás no s’amaga i li agrada assumir la responsabilitat de líder de l’equip. Afegeix que “assumeixo qualsevol responsabilitat que em caigui a sobre. Sempre he volgut ser un líder, és un orgull que l’Espanyol confiï en mi. Es d’agrair la confiança de la gent, per mi és un orgull poder tornar-la”.

Escolta tota la roda de premsa