Fins a 4.000 persones s’han inscrit en la Festa del Fitnes, que ha omplert de blau (el color de la samarreta dels participants) l’avinguda de la Reina Maria Cristina. L’activitat ha començat a les 10 del matí, dins del marc de les Festes de la Mercè.

La Festa del Fitnes, gratuïta i oberta a tota la ciutadania, ofereix classes magistrals al carrer impartides per personal especialitzat. En aquesta novena edició, hi han participat una quarantena de centres esportius, públics i privats. Els monitors han preparat coreografies per motivar que els participants es moguessin al ritme de la música. L’objectiu d’aquesta trobada és promoure l’esport: fer salut d’una manera divertida.

Trobo molt bé que es facin aquest tipus d’activitats dins de la Mercè, que siguin per a totes les edats i per promoure l’esport”
participant en la Festa del Fitnes

Una activitat inclusiva i accessible

L’Institut Guttmann ha col·laborat en l’organització d’aquesta activitat per fer la festa més inclusiva i accessible. L’entitat ha assessorat els monitors en la creació de coreografies que puguin seguir les persones amb mobilitat reduïda. A més a més, la Festa del Fitnes ha reservat un espai perquè els usuaris en cadira de rodes puguin seguir l’activitat amb més comoditat.