protestes sant jaume

Treballadors públics del sector de la neteja i del servei de teleassistència han aprofitat el pregó de les Festes de la Mercè 2022 per fer sentir les seves reivindicacions de millores laborals. Fins a tres protestes han coincidit en la plaça de Sant Jaume, des de dos quarts de set. Tots plegats han fet sentir els xiulets i proclames entre el públic assistent.

Pel carrer de Ferran han accedit a la plaça per reclamar millors condicions laborals els treballadors públics relacionats amb l’atenció domiciliària i la teleassistència, així com col·lectius que han reclamat l’aplicació de la llei de la dependència.

Un altre col·lectiu que ha volgut aprofitar l’acte del pregó ha estat el que reclama a l’Ajuntament la concessió dels locals de l’Antiga Massana, de Ciutat Vella. Unes entitats que ja es van manifestar a la plaça Sant Jaume el passat mes de juliol.

Treballadors de neteja demanen millors condicions laborals

D’una banda, els treballadors de la neteja, tot i desconvocar finalment, fa uns dies, la vaga prevista per a la Mercè, s’han manifestat per reivindicar millores laborals. De fet, aquest col·lectiu ha pujat per la Rambla i ha intentat barrar el pas del seguici festiu.