Temple de la Sagrada Família

Més declaracions per l’1-O

Aquest dilluns, està previst que declarin quatre comandaments de la policia espanyola que van dirigir l’operatiu de l’1 d’octubre a Barcelona. Això, després que dijous passat altres quatre agents expliquessin que havien rebut ordres d’actuar a 27 escoles abans que obrissin els punts de votació. El mateix dia que l’Audiència de Barcelona va decidir expulsar a l’Ajuntament com a acusació popular de la causa. En parlem amb Xavier Monge, advocat d’Alerta Solidària:


Sagrada Família

Els dubtes sobre si es construirà o no l’escalinata de la façana de la Glòria i quina repercussió tindrà per als veïns dels pisos afectats? Els veïns del barri han dit la seva i ara la pilota està a la teulada del govern municipal. Per això, aquest dilluns en parlem amb Xavier Matilla, arquitecte en cap de l’Ajuntament de Barcelona:


Sagrada Família: què passarà amb la façana de la discòrdia?

L’Associació de Veïns i Veïnes de la Sagrada Família ha demanat una reunió urgent amb l’Ajuntament per debatre sobre les propostes alternatives que va presentar fa uns dies respecte a les afectacions per l’última fase de construcció del temple i la urbanització dels seus entorns. Unes propostes, però, que no tenen el recolzament dels veïns afectats per les expropiacions, que demanen la completa desafectació dels blocs de pisos on viuen. En parlem amb:


Xarxes

Repassem l’actualitat a través de les xarxes socials amb el Toni Noguera:


Barcelona Plató

L’actualitat audiovisual de la ciutat, amb el Roger Granel:


Esports

El Carles Alcoyent ens fa un repàs als resultats esportius del cap de setmana:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: