Roses liles per la violència masclista

Reunim quatre veus de dones al voltant de la violència masclista davant la convocatòria de vaga general del 8-M: Jenn Díaz, escriptora i diputada al Parlament per Esquerra Republicana de Catalunya, que recentment va explicar a la tribuna del Parlament la seva condició de supervivent; Alba Fernández Pous, diplomada en educació social per la UAB i coordinadora de projectes a la Fundació Ires; Beatriu Masià, presidenta de Tamaia i Cristina Fallaràs, periodista i autora de l’etiqueta #Cuéntalo després de la sentència pel cas de La Manada.

El testimoni de Jenn Díaz

Jenn Díaz, que va verbalitzar al Parlament la seva condició de supervivent i no víctima de la violència masclista, descriu com es va haver de “defensar davant la justícia” quan era precisament ella qui havia denunciat el seu agressor:

Beatriu Masià ha assegurat que davant les actituds negacionistes de la violència masclista, les xifres són importants. Assegura que cal que “la vergonya canviï de lloc, qui s’han d’avergonyir són els homes i no les dones” .

El bus d’Hazte Oír i el feminisme liberal

 La periodista Cristina Fallaràs assegura que el feminisme liberal que defensa Inés Arrimadas no pot existir, perquè el liberalisme es basa en què “la dona no cobri” per fer tot el que fa. Ha insistit també que el bus d’Hazte Oír que torna a circular per Espanya i està previst que vingui a Barcelona, “hauria d’estar fora dels carrers, perquè incita a l’odi i la incitació a l’odi és delicte”.

Pots seguir aquí la conversa sencera: