Bus HazteOir

La setmana vinent Hazte Oír vol portar l’autocar de la campanya #StopFeminazis a Barcelona, segons ha confirmat a betevé l’entitat. El vehicle ha començat aquest dijous una gira per diferents ciutats de l’estat. La primera parada és Madrid, on ja ha circulat per diferents carrers de la capital, i també per davant de l’ajuntament. A partir de dilluns l’autocar es desplaçarà cap a València, Sevilla, Barcelona, Pamplona i Cadis, tot i que l’entitat explica que no té encara decidits quins dies serà a cada ciutat.

L’autocar  porta escrit el lema “No és violència de gènere, és violència domèstica” i l’acompanya un dibuix amb la cara de Hitler maquillada i amb el símbol feminista dibuixat a la gorra.

Dibuix Hitler Bus HazteOir

La campanya d’Hazte Oír té l’objectiu de demanar als líders del PP, Cs i Vox, Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal, que es comprometin a derogar el que anomenen “lleis de gènere”, és a dir, la llei de violència de gènere, la llei d’igualtat de gènere i les lleis LGTBI. Segons l’entitat, aquestes lleis “vulneren la igualtat davant la llei entre homes i dones i la presumpció d’innocència”. Hazte Oír compara el moviment feminista amb els nazis perquè, diu, adoctrina els nens i persegueix els que no pensen com ells.

Tercer intent d’Hazte Oír d’arribar a Barcelona

L’última vegada que l’autocar d’Hazte Oír va intentar fer parada a Barcelona va ser al novembre i no ho va aconseguir. Es va trobar amb l’oposició de l’Ajuntament, que, en coordinació amb la Generalitat, va dir que utilitzaria totes les eines a l’abast per evitar-ho. En aquella ocasió la campanya anava adreçada contra els infants transsexuals i duia el lema “Els nens tenen penis. Les nenes vulva. Que no t’enganyin”. No era la primera vegada que aquest vehicle amb aquest mateix lema intentava arribar a la cuitat. Hazte Oír ja ho havia provat al febrer, també sense èxit i després que l’Ajuntament de Barcelona va amenaçar l’entitat amb una sanció de fins a 3.000 euros en aplicació de l’ordenança municipal de civisme i aplicant-los l’agreujant d’afectació de menors.