Imatge de La Font d'en Fargues

El futur del Zoo de Barcelona, després que en l’últim ple del mandat s’aprovés la iniciativa ciutadana de la plataforma Zoo XXI és una incògnita. Aquest és un dels temes destacats aquest dimarts a ‘El matí de Barcelona‘, en què també parlem del preu d’estudiar una carrera a Barcelona i la protesta dels estudiants que reclamen la rebaixa de les taxes universitàries, al ‘Hashtag barcelona‘.


El preu d’estudiar una carrera a Barcelona

Catalunya és una de les comunitats autònomes on els preus i les taxes universitàries són més cares i per això aquest dijous els estudiants han convocat una vaga per reclamar la rebaixa d’un 30 % de les taxes universitàries. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


L’educació pública, en peu de guerra

Cinc sindicats han convocat una vaga el proper dijous 16 de maig per reclamar millores laborals. En parlem amb el portaveu d’USTEC-STEs, Ramon Font:


Quin futur espera als animals del Zoo?

El Zoo de Barcelona té tres anys per decidir el futur de totes les espècies, després de la remodelació aprovada pel plenari de l’Ajuntament. Per la seva banda els treballadors han anunciat una tanda d’aturades aquest mes de maig. En parlem el comsissionat d’Ecologia de l’Ajuntament, Frederic Ximeno:


Benítez, en llibertat

L’Audiència de Barcelona ha decidit mantenir en llibertat, amb mesures cautelars, a Joaquín Benítez, l’exprofessor dels Maristes condemnat a 21 anys i nou mesos de presó per abusos sexuals. El president de la Fundació Mans Petites i pare del primer exalumne que va denunciar els fets, Manuel Barbero, ha assegurat a ‘El matí de Barcelona’ que presentaran recurs contra la decisió perquè consideren que hi ha risc de fuga i de reincidència:


L’actualitat a les xarxes

La polèmica al voltant de la candidatura de Carles Puigdemont a les eleccions europees, el tuit inintel·ligible de Rafa Nadal i el reggaeton d’Ada Colau, entre el més destacat del resum de les xarxes de l’Albert Puyuelo:


Gimcana cultural

Els edificis que es podran visitar del 9 al 16 de maig amb motiu de la Setmana de l’Arquitectura i totes les activitats del Barcelona Poesia, entre les principals recomanacions que ens porta la Bea Rodríguez:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: