platja barcelona

Aquest dimarts, el primer laborable després de la revetlla de Sant Joan, parlem del Pride Barcelona 2019, que se centra en les famílies LGTBI. Però també ens interessem per saber quines passes seguirà a partir d’ara el grup de Barcelona pel Canvi, liderat per Manuel Valls, amb la seva única companya de viatge, la també regidora Eva Parera, i com veu la crisi interna de Ciutadans, amb el degoteig de dimissions de les últimes hores.


Famílies amb orgull: Pride Barcelona 2019

Amb el lema “We are family”, dissabte que ve es farà la desfilada de l’orgull gai, que reivindica aquest any el paper de les famílies LGTBI. El Pride Barcelona 2019 també commemora els 50 anys d’Stonewall, la revolta al barri de Nova York que es considera l’inici de la lluita pels drets d’aquest col·lectiu. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí:


La crisi de Ciutadans

El trencament de Manuel Valls amb Ciutadans i els pactes del partit taronja amb l’extrema dreta han generat una allau de dimissions i de renúncies en les últimes hores en l’executiva de la formació d’Albert Rivera. L’exprimer ministre francès assegura que es quedarà a l’Ajuntament de Barcelona, malgrat la marxa de Celestino Corbacho, amb un grup amb només dos regidors. En parlem amb Eva Parera, regidora de Barcelona pel Canvi:


Tornen les voluntàries de Costa d’Ivori

Aquest dimarts tornen a Barcelona 24 de les 27 voluntàries que eren a Costa d’Ivori per participar en un projecte de cooperació internacional. Són noies de l’Escola Canigó i del Col·legi Major Bonaigua que van resultar ferides en l’accident de trànsit de dissabte, en què va morir una professora. En parlem amb Concepció Patxot, portaveu del Col·legi Major Bonaigua:


L’actualitat a les xarxes

L’Albert Puyuelo ens fa un resum dels comentaris més destacats a les xarxes, començant per la revetlla de Sant Joan, però amb especial protagonisme per la crisi interna de Ciutadans, la candidatura de Madrid als JJOO del 2032 i la reaparició de l’exministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: