coronavirus

El possible tancament de les escoles

La Generalitat no descarta tancar escoles a Barcelona i suspendre les classes a universitats i instituts per frenar l’avanç del coronavirus. Per ara, la Generalitat ha recomanat suspendre les activitats extraescolars en què participin alumnes de més d’un centre. En parlem amb Lidón Gasull, directora de la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (FaPaC):


Les afectacions al món de la cultura

El govern català ha prohibit les concentracions de més de 1.000 persones i, en el cas dels espectacles de menys abast, demana que només s’ompli, com a màxim, fins a un terç de l’aforament. Per tot plegat, l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ja ha limitat les seves activitats, així com també s’han produït una allau d’ajornaments i cancel·lacions en tots els àmbits del sector cultural. Ho comentem amb Àlex Casanovas, president de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya:


Mesures contra el coronavirus a Barcelona

L’OMS ha declarat la pandèmia pel coronavirus. Tot plegat, just després que tant la Generalitat, com l’Ajuntament de Barcelona hagin decretat noves mesures per mirar de frenar el seu avanç. L’alcaldessa, Ada Colau, ha demanat “abaixar el ritme” i deixar de fer “tot allò que no sigui imprescindible”. Ho debatem amb amb:


Xarxes

El repàs del més destacat de les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


Esports

El Carles Alcoyent ens posa al dia de l’actualitat esportiva de la jornada:


Obro fil

L’Àlex Solà analitza el tractament informatiu que s’està fent del coronavirus:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: