Uns 150 treballadors de Movistar s’han manifestat pel centre de la ciutat per denunciar la precarietat laboral de les empreses que subcontracten els seus serveis. UGT i CCOO han arribat a un acord per desconvocar la vaga indefinida, però la CGT manté les protestes i denuncia que “la vaga no s’ha acabat”.

Més d’un centenar de treballadors de Movistar han protesteat aquest dijous pels carrers del centre de la ciutat, després que fa unes hores un 59% de la plantilla a Catalunya hagi donat suport a un acord amb la companyia. Els sindicats UGT i CCOO han subscrit el pacte amb l’empresa, però la CGT se n’ha mantingut al marge i segueix amb les protestes. Els treballadors han fet una marxa des de la plaça de Catalunya, han baixat per portal de l’Àngel per acabar amb una concentració a les portes de CCOO,on han deixat l’empremta als vidres de la façana tirant ous. Després han anat fins a la seu de la UGT, a la Rambla del Raval, on han repetit l’acció.

Els treballadors de Movistar van iniciar una vaga indefinida el passat mes d’abril per denunciar que la companyia telefònica subcontractava falsos autònoms i els pagava uns 700 euros bruts que diuen que es converteixen, en uns 200 o 300 euros nets després de pagar la benzina i altres despeses.