La rebentada d’una canonada exterior d’Aigües de Barcelona ha obligat a tancar un negoci a Sant Genís dels Agudells. Els fets van succeir el 25 de setembre i van afectar alguns establiments comercials del carrer de Judea. Un d’aquests locals és Roc Nature, un centre de salut i bellesa que fa dues setmanes que està tancat a causa dels danys que ha patit l’espai i la maquinària que hi tenien. Ara esperen que les companyies asseguradores cobreixin les despeses de reconstrucció del negoci, que haurà d’estar tancant un mínim de quatre mesos per obres de rehabilitació.

Negoci tancat i ERO temporal

El mur de l’edifici no va suportar la pressió de l’aigua de la canonada que va rebentar i en poques hores es va inundar el local de Roc Nature. Els propietaris de l’establiment expliquen que el vestidor es va inundar fins a 1,80 metres i que l’aigua va arribar fins i tot a rebentar portes.

L’incident es va produir de matinada i el gran volum d’aigua va fer una gran destrossa en el mobiliari i maquinària del centre, de 600 metres quadrats. Encara n’estan quantificant els danys però de moment saben que hauran d’estar un mínim de quatre mesos tancats al públic fins que es pugui rehabilitar el local. A més, han hagut d’aplicar un ERO temporal als 11 treballadors.

Es queixen que des d’Aigües de Barcelona encara ningú no s’ha posat en contacte amb ells. Tot i això, confien que les companyies asseguradores cobriran bona part dels danys i perjudicis del tancament.