Imatge d'arxiu d'un autobús de Flixbus / Font: Flixbus.es

Un autobús amb 28 passatgers a bord que cobria la ruta entre Barcelona i Bordeus (França) ha bolcat i, com a conseqüència, ha mort una persona i 17 més n’han resultat ferides, una de les quals està en estat molt greu ingressada a l’Hospital de Montpeller. De moment, no han transcendit les circumstàncies en què s’ha produït l’accident, que ha tingut lloc a Narbona.

Pel que fa a la resta de passatgers, han estat traslladats a d’altres hospitals francesos. A banda dels 28 viatgers, a l’interior del vehicle també hi havia el conductor. Alguns mitjans de comunicació afirmen que entre les víctimes de l’accident hi ha persones espanyoles tot i que la companyia, Flixbus, no ho ha confirmat.

Des de l’empresa de transport han informat que l’autobús ha sortit de Barcelona a les 9 h, de l’estació del Nord, i es dirigia cap a Bordeus. Ha estat a les 12.46 h, quan el vehicle circulava per l’autopista A61, al sud-oest de Narbona, quan s’ha produït l’accident.

Alguns mitjans apunten que la víctima mortal seria una noia francesa de 21 anys, però encara no hi ha cap confirmació oficial. Testimonis dels fets han penjat imatges i vídeos a les xarxes en què es pot veure com ha quedat el vehicle i el gran desplegament del servei d’emergències mèdiques.