Des de les idees que li volten pel cap fins a les seves mans, en Felip Llufriu és el transmissor de la filosofia dels germans Roca. Des de fa 10 anys, és el xef del restaurant Roca Moo i coneix molt bé la cuina de la família. Ara bé, tot i que formen equip, els plats no són idèntics als del restaurant gironí. FELIP LLUFRIU, xef del restaurant Roca Moo "No és una fotocòpia del Celler de Can Roca, és seguir una línia de treball amb una mateixa filosofia." Cada setmana es reuneix amb els germans guardonats que, a tall d'assessors, revisen els plats i els menús. Però sobre les claus de l'èxit, ni ell sap el secret per ser el número 1 de la cuina mundial. "És un treball d'equip, conjunt, molt lligat perquè s'entenen molt bé els tres però el secret només el saben ells." La Rosa Esteva, propietària de l'Hotel Omm, celebra amb orgull poder portar a Barcelona un petit tast del millor restaurant del món. ROSA ESTEVA, propietària de l'Hotel Omm "Ellos me llamaron personalmente y esto fue un jolgorio. Tuve suerte de apostar por ellos cuando abrí el hotel, sí que tenemos un pequeño trozo aquí." Des del febrer, l'espai gastronòmic de l'hotel s'ha dividit en dues zones. Una de més informal, batejada com a Roca Bar, protagonitzada per les tapes, i el restaurant Roca Moo, que s'ha renovat. Un dels canvis, aquesta barra, on mentre els clients degusten, també poden observar com treballen els cuiners. L'espectacle dels Roca està servit i sense sortir de Barcelona.

Fa una dècada que els germans Roca van assumir les regnes de la gastronomia de l’Hotel Omm, però fa ben poc que n’han renovat els aires. En primer lloc, han rebatejat els espais sota el que anomenen projecte Roca BCN. El Roca Moo és el restaurant que té una estrella Michelin, i el nou Roca Bar és l’aposta informal protagonitzada per les tapes a qualsevol hora del dia.

La renovació del restaurant ha permès importar la cuina a la sala, amb una barra on els cuiners ultimen els plats abans d’entaular-los. L’espectacle d’en Josep, en Jordi i en Joan Roca està servit. I sense sortir de Barcelona.