EATapp facilita tant als usuaris conèixer restaurants de prop, com als restauradors promocionar el seus establiments. La idea rere l’aplicació és donar resposta a la pregunta “Què/On mengem?”, adaptant-se també al pressupost i al temps disponible que tenen els usuaris per menjar. EATapp trasllada la pissarra en què els restaurants anuncien el menú del dia o les promocions cap a les pantalles d’smartphones, tauletes i també a la web, de forma gratuïta. Tots els establiments que hi estan registrats disposen d’una fitxa i una pissarra 2.0, on poden anunciar tots els seus productes com esmorzars, sopars, afterworks, menús especials o menús de grup.

L’equip d’EATapp no s’encarrega de fer reserves, només fa d’intermediari. Parla amb els hostalers per anar actualitzant la pissarra sempre que aquests vulguin. De dilluns a divendres els informen dels menús que ofereixen al migdia i els dijous solen oferir 2×1 a l’afterwork. Però no només es limiten a ensenyar l’oferta gastronòmica, els restauradors també poden aprofitar la pissarra 2.0 per anunciar festes i esdeveniments o promocions fixes.

Aquesta aplicació és una nova forma de promoure els petits establiments que encara no són tan coneguts i ajudar-los a guanyar clients arreu de la ciutat. EATapp està disponible tant per iPhone com per Android a l’App Store.