restaurants port olímpic 2024

Ja s’ha fet públic el resultat del concurs que l’Ajuntament de Barcelona va posar en marxa per escollir la identitat de nou dels 11 operadors que formaran part de l’oferta gastronòmic del nou Port Olímpic, actualment en transformació i que serà una realitat el 2024, abans no comenci la Copa Amèrica 2024 de Vela a Barcelona. Aquest divendres s’ha conegut la identitat dels restaurants, quatre dels quals ja existeixen actualment i funcionaran fins al gener del 2023, abans no comencin les obres al moll de Gregal.

Els nou restaurants que han guanyat el concurs i, per tant, funcionaran a partir del 2024 són:

  • El Cangrejo Loco (gastronomia blava)
  • La Fonda del Port Olímpic (cuina catalana)
  • La Barca del Salamanca (cuina del Mediterrani)
  • La Taberna Gallega de Marcos (cuina del mar)
  • Grup Sagardi (cuines del món – innovació)
  • Pantea Group (cuines del món – innovació)
  • Pantea Group (cuina flexiteriana)
  • Platets (aperitiu)
  • Los Huevos de Colón (menú diari)

Una oferta diversa per al nou Port Olímpic

L’Ajuntament de Barcelona ha detallat en un comunicat que la diversitat d’ofertes presentades al concurs consolida “l’aposta per un model culinari per a tots els perfils de públics“. L’elecció dels restaurants, afegeixen, es basa en la qualitat, la diversitat i el compromís amb l’alimentació sostenible i saludable.

De la seva banda, el Gremi de Restauració demana al consistori que revisi les condicions de l’adjudicació i volen reunir-se amb el tinent d’alcalde Jaume Collboni. Alerta que el futur Port Olímpic serà “elitista”.