Una vintena de col·lectius diversos han concentrat a centenars de persones davant la seu de Foment del Treball per demanar la derogació de les últimes reformes laborals, la del 2010 impulsada pel PSOE, i la del 2012 del Partit Popular. Asseguren que aquesta última és la màxima causant de la precarietat laboral que afecta Catalunya i l’Estat.

Aquest dissabte fa sis anys que es va aprovar la reforma laboral del Partit Popular. Per això, diferents col·lectius i entitats s’han concentrat per rebutjar-la i denunciar la precarietat que, afirmen, ha portat al mercat laboral.

Els manifestants han exigit establir les 30 hores setmanals sense que això impliqui una disminució del salari i la millora de les pensions, entre altres demandes. També han recordat la “situació pèssima” en què es troba l’estat del benestar i han demanat posar fi a les retallades en l’àmbit social.

La manifestació, sota el lema “No més precarietat”, ha reclamat també més drets per als treballadors i s’ha estès per un total de 33 ciutats de tot l’estat.