L’entitat creu que necessita visibilitzar-se. El carrer de la Riera de Sant Miquel és a tocar de Gran de Gràcia i travessera de Gràcia i per això, asseguren, que els possibles clients no arriben als seus comerços. Per donar-se a conèixer han demanat que a la propera diada del comerç al carrer es puguin instal·lar al carrer de Lluís Antúnez, que connecta directament amb Gran de Gràcia. La comercianta Victòria Ibars creu que fer petites accions com aquesta són importants per reactivar el comerç. Ella és una de les impulsores de l’associació de Comerç i Arts de la Riera Sant Miquel i Voltants. Assegura que són poques botigues però molt especials: “Nosaltres tenim uns comerços més artesans, és més cultural, més artístic.

També, creuen que es podria dinamitzar la placeta de Sant Miquel amb activitats infantils. Pels comerciants qualsevol idea és bona per impulsar els establiments de la zona.

La primera iniciativa de l’entitat

La primera activitat conjunta de l’Associació de Comerç i Arts de la Riera Sant Miquel i Voltants es va fer aquest Nadal. Els establiments de la zona van acordar crear ells mateixos uns llums diferents. Van agafar pantalles de llums i les van decorar i penjar al carrer, com explica Teresa Vázquez, comercianta: “Cadascú les va fer a la seva manera, pantalles amb serrells, pantalles amb botons, pantalles amb llavors, va ser un punt d’inflexió en el que tots ens vam unir.”