Port Barcelona repartiment mascaretes

El Port de Barcelona repartirà unes 200.000 mascaretes i 44.200 guants entre tots els treballadors que aquests dies fan feina a la zona portuària. Això inclou tant els serveis essencials que s’hi presenten, com els qui s’encarreguen pròpiament de l’activitat port. Entre les empreses que estan rebent aquest material es troben les dedicades a serveis portuaris, com són els amarradors, remolcadors i pràctics, i les terminals. Un cop es distribueixi tot el material, les empreses que treballen al port hauran d’adquirir aquests equipaments pel seu compte.

Els equips de protecció van començar a repartir-se el 20 de març i aquesta setmana es va fer una nova entrega de material amb més de 45.000 mascaretes del tipus FFP2, l’equivalent a les necessitats de quatre setmanes, i 27.700 guants. Durant maig i juny, es faran dues entregues més amb les quals s’acabaran de repartir totes les FFP2 per cobrir les demandes de protecció del personal de la comunitat portuària.

Aquest repartiment de material és possible gràcies a la importació de més de 117.000 mascaretes per part del Port de Barcelona i a les 80.900 unitats adquirides per Ports de l’Estat, que també es va encarregar de la importació dels guants.