La sisena edició del Design Market s’instal·la al Disseny Hub Barcelona fins al 24 de desembre i reuneix els millors creadors actuals, nous talents i marques rellevants a l’avantguarda del disseny independent. Els participants tenen l’oportunitat de donar-se a conèixer i posar-se a provar per primera cop davant el públic.

El Design Market reuneix durant tres dies més de 100 expositors amb els productes més rellevants de l’avantguarda del disseny independent. Hi destaquen objectes per la llar i la persona, moda i complements, joieria contemporània, productes d’artesania, publicacions, elements gràfics (pòsters, llibretes, calendaris, vinils…), mobiliari, il·luminació i obres d’art de sèrie limitada, entre d’altres.

El mercat ha comptat amb la presència dels guanyadors al millor producte del Design Market 2017, en la sessió professional i d’estudiants. Es tracta d’unes peces de joieria de la dissenyadora Mireia Fusté i un aparell d’automassatge de Gemma Izumi, de l’Escola Elisava.

Els participants destaquen que aquest és un festival diferent on poden posar a prova els seus productes davant el públic.