Les màquines i els operaris continuen treballant per enllestir definitivament el nou Mercat de Sant Antoni i, també, les polèmiques noves marquesines on s’ubicarà el Mercat Dominical. Després de més de set anys situats a la carpa del carrer del Comte d’Urgell i, des del març, també al carrer de Tamarit, finalment el dia 27 podran començar a vendre els seus productes de segona mà a les noves instal·lacions. Una nova etapa que encaren “amb ganes”, asseguren.

Tot i això, molts expressen el neguit per no conèixer els detalls d’algunes condicions com, per exemple, si podran acostar la furgoneta a la parada per carregar i descarregar el material, ja que hi ha alguns carrers per on només hi podran circular vianants i bicicletes. També pateixen per si es repetiran els problemes de goteres que ja van viure els paradistes que han utilitzat provisionalment les noves marquesines exteriors del mercat.

Una festa de comiat

Diumenge vinent, 20 de maig, serà l’últim dia que el Mercat Dominical estarà a l’emplaçament provisional del carrer del Comte d’Urgell. En aquest context, paradistes i veïns faran una festa de comiat per començar aquest nou capítol de l’esdeveniment setmanal.