El Mercat de Ciutat Meridiana pren força amb l’obertura de noves parades. La més recent és un espai de productes d’artesania fets a mà per veïnes de la zona. S’hi suma el bar, que es va traslladar des del Mercat de Núria, i una parada de fruita i verdura que obrirà en breu. També s’està en espera que s’hi adjudiqui una parada de pesca salada.

Els propietaris del bar de Núria van haver de marxar de la part alta del barri, quan el mercat va tancar les portes.  Fa un parell de mesos que es van instal·lar a la part baixa, al Mercat de Ciutat Meridiana, i han conservat bona part de la clientela. El bar i la terrassa han estat un dels factors que han ajudat a dinamitzar aquest equipament, que amb el temps havia reduït el número de parades. Una de les iniciatives per impulsar les compres és l’oferta de cuinar al bar amb els productes que els clients compren a les parades del mercat.  La propietària ha traslladat també una altra iniciativa que tenia al Mercat de Núria: una parada expositor de productes fets a mà per veïnes del barri.  Es poden trobar roba i complements de ganxet, penjolls, arracades i altres productes artesans.

Una parada de fruita i una altra de pesca salada

A totes aquestes iniciatives se suma també el retorn de l’antic fruiter del Mercat de Núria. En un principi va decidir traslladar el seu negoci al Mercat de l’Estrella, però finalment ha decidit tornar al barri i instal·lar-se al Mercat de Ciutat Meridiana. Està previst que obri persiana a finals de mes. A més, el mercat està pendent d’adjudicar una parada de pesca salada tot just davant de la parada dels productes artesans.