El Fort Pienc havia tingut molts grans magatzems de roba, però en els últims anys s’han anat desplaçant fora de la ciutat. Tot i que encara n’hi ha alguns, la moda asiàtica de disseny s’ha anat fent un forat i comença a consolidar-se, amb establiments que ofereixen roba de vestir i de festa però també estils més informals.

Aquest maig fa tres anys que l’Eva Hu fa arranjaments de roba en un petit local del Fort Pienc, on treballa amb el seu marit. És graduada en Disseny i Costura i també fa treballs propis per roba de carrer o de teatre. A Arreglos Eva, la dissenyadora fa la seva roba: pantalons, roba d’home i sobretot vestits de dona. 

Moltes botigues del barri són clients del taller. Per exemple, aquest establiment  de roba de dona, Mei li, que treballa amb dissenyadors xinesos de Hangzhou i Canton.

També es dedica a la moda el Juan Chen, que fa set anys que treballa en el sector. Ara, ha decidit fer un pas més i ha obert una boutique. Chen explica que tenen vestits de festa, però també roba urbana. Són peces de dues conegudes marques xineses i moda coreana, que actualment té molta demanda entre la clientela.